Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är de så rädda för mig, varför håller de på så här mot mig?


Kristian.

Får jag känna himmelriket om du får röra mig som du vill?

-Får jag mellan detta, leva på molnen och bli rikt belönad
för min tillbedjan under träffarna som du bestämmer om.

Är du den som jag drömmer med?



Tänkte skriva om mina känslor
men nu är den där stalkaren på mig igen
och det går inte att skriva klart min text
önskar de som sitter ovanpå mig fattar
att det här är så löjligt med hororna?

-Ja, jag är nästan säker, känner att de är på mig!
-Känner du ett slags tryck i luften till din dator?
-Ja.


(Till "avundsjuka gänget" Som inspiration, se filmen...)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-05 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP