Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur knyter samman

 

sångrodnad i skymning

träd som skuggar

följen bland stubbar

 

tystnande rådjurskid

med blicken smältande

alla de hårdnade hjärtan

 

trallrullande ingång

för grönfinkedrill och

gransångarns tjif-tjaf

 

sakta återupptas sången

aftonsvallet det chimära

som förbinder oss




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-07 16:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Hänförd av aftonsvallet!

Tack!
2021-08-10

    Lena Staaf VIP
Alla naturens kvällsljud, så månade beskrivna
2021-08-08

  Britt Gustavsson VIP
Levande och berörande på djupet. Känner nästan doften av barr och lövträd till musikens fullhet i trall.
2021-08-08

  Elinor Sörensson VIP
"sångrodnad i skymning"

ord nog att föra mig till
en ljuvligt skoglig vandring
genom denna text.

Njuter av varje ord.
2021-08-07

  Susen VIP
Vackert skildrar du om naturens ljud
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP