Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är i fortsatt utbildning, men nog hinner vi med annat också.


Förrådet och självhjälpen.

Min egen
arbetstränings och utbildning ska ge inspiration.

Undrar
om den här idén kan bli början på verksamheten?

"Om vi köper in saker som är under erbjudanden
och ställer iordning ett rum, som blir som ett väl-
inrett förvarings studio i en del av verksamheten"

Så kan Soc. som hjälper utsatta som just fått egen
bostad efter att ha tvingats fly från något hemskt
få en summa i bistånd till bostaden men då den
är liten så behövs det letas fyndpriser och därav
detta förråd, kanske man kan ha kvar alla lappar
på varorna och sätta på erbjudande priset på dem
så räknar vi av detta pris på fakturan och bidraget.

Att få gå in i ett sådant rum kan kännas underbart
när livet är svårt och man känner, ensam och rädd.

För att få rutin och kunskaper, lite smarta tips och
idéer så behövs det, vana att söka, köpa och betala.

Jag har övat mig under lång tid nu och i gymnasiet
gick jag utbildning i just dessa ämnen under 2 år...

men det är så roligt att arbeta som jag gör nu och
ser inte att det är nödvändigt med sån utbildning
alla med rätt inställning och ett gott hjärta är bra!

Ja, här är lite tankar kring hur man kan få ett upp-
drag hos kommunen, själv har jag inte lyckats att
få dem med i mina önskningar, till stöd för andra.

Vet att ni gillar svåra utmaningar och här är ett...

Vi är i fortsatt utbildning, men nog hinner vi med
annat också, själv ska jag göra mina bilder privata,
känner ändå att det behöver vara med för att bilden
av svårigheterna, ska synlig göras och förstås bättre.

Tack, för ni läser och det ni ser är bara ännu ett fall i
samhället där kvinna och barn inte blivit trodda på...

Varför finns det ingen utrednings grupp för "oss där
vi tillsammans med myndighetspersoner går igenom
och hittar sanningens väg ut ur helvetet som utsatta...

-Här skulle filmidén sluta, men jag vet inte,
är bara så trött på allt just nu, är detta text?

En är ju rädd för att det blir fel ibland
och då är man ännu mera utsatt i det att
ingen bryr sig, inte ens brottsofferjouren.

Så förrådet som jag tänkte på, kunde bli bra!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-08 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP