Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dagbräckningen innan

 

kryddade min Tagliatelle

med hetta men regnet

till att skölja ner

härligheten

uteblev

 

endast i det fördolda

visade sig droppar

fallna daggkristaller

 

i dagbräckningen innan

 

gråhetens kvalster och

allt det torrt oresonliga

fått ta överhanden




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-08 09:37



Bookmark and Share


  Susen VIP
En regnlängtan vackert skildrat.
2021-08-08

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om längtan efter regn!
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP