Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med hjärtat i halsgropen

Humlans surr fyller rummet. Hon  är rädd för insekter men hon är beredd. Där!  I fönstret sitter den jättelika insekten. Med hjärtat i halsgropen höjer hon flugsmällan och låter humlan krypa upp på den,  öppnar fönstret och ger den lite flyghjälp. Snart syns den  som en obetydlig prick mot horisonten.




Prosa (Kortnovell) av dorotea VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-08-08 10:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin. Godhjärtad! Bra flyt i berättelsen.
2021-09-07

  Kajan VIP
Den här var både oerhört spännande och varmhjärtad, när jag kom till ”flugsmällan” vågade jag knappt läsa vidare ! men som tur var tog jag mod till mig..
2021-08-26

  Bortom stigen VIP
Vackert skaldat, berättelsen har alla rätta element och med ett mjukt men beaktansvärt avslut!
2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP