Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär dina sorger

Vetskapen klingar tomt inom,
åren skars bort med beskedet. 
Barnbarnens lekar rör mig till tårar av glädje och sorg.
Kramen jag ger när ni går är lång.
Jag vill dela min kraft, bära dina framtida sorger och
ge min kärlek långt in i morgondagen.




Prosa (Kortnovell) av LindaBirgitta
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-09 19:31



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vad menar du med "åren skars bort med beskedet"? Oklart, men budskapet är mycket fint!
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta