Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnuggade så morgonklaviaturen ur mina ögon

 

fredag 13:e ploppade sålunda opp

med enveten sol och ett antal

färdigt formulerade fraser

 

gnuggade morgonklaviaturen

ur mina ögon efter lyssnandet av

några Schumannska brottstycken

 

kom så fram till hur dagen

skulle tacklas medan leendet

slätade ut somliga undringar




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-13 12:51



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fredag den 13:e med positiv klang
'Morgonklaviaturen'.
2021-08-14

  Elinor Sörensson VIP
Ur morgonklaviatur strömmade
visst en dag i dur.
Fredag 13:e till trots.

Suverän titel.
2021-08-13

    Lena Staaf VIP
Det låter som om det blivit en bra dag. Rolig rubrik!
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP