Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tycker liksom att de hänger ihop i alla sin enskildhet


Höst x 2

med lätta steg
nästan som regndroppar
går jag lugnt mot hösten

Min minnen
flyktiga som moln
tillhör sommaren




Bunden vers (Haiku) av Stefan Tho VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-20 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP