Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kobajs

Intorkad kobajs
bredvid ny färsk kobajs
förvarning och bekräftelse
om tingens ordning ..
.. inget varar för evigt ..




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP