Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Avståndet
från en människa
till en annan människa
mäts i tiden det tar
att förstå och begripa
en annan människa ..
.. för somliga är
avståndet oöverstigligt




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-16 20:36



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Intressant måttstock Denna avståndsmätning. Fint skaldat.
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP