Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiti med jordbävning 7,2 på richterskala. Orkanen Grace med upp till 400 millimeter regn. Politisk instabilitet.


En klockas tunga slag


Skalv rasmassor storm.


Samhällsmosaik i kras.


Lång tids klockringning.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-18 16:37



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, i sanning aktuellt! Stackars alla dessa människor! Och så bra vi har det - än!
2021-08-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
Och den klockan kommer att höras fler gånger.
2021-08-19

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar ordvalen här - specifikt ordet mosaik :) Applåd och att det är kortfattat men innehållsrikt. Plus i kanten på den där mosaiken :)
2021-08-18

  Susen VIP
En haiku som fångar och berör.
'Lång tids klockringning'
2021-08-18

  Elinor Sörensson VIP
"Samhällsmosaik i kras."
En bra bild för vad som sker.
Dovt och ödesmättat slår
klockans tunga slag.

2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP