Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrämmande att genom de lyhörda väggarna lyssna till orden "-Hon ska bli hora!" "-Det här är trafficking." Kanske gäller det någon okänd men ändå sköljs jag över av samma rädsla, den som följt mig genom livet, den att samhället kommer tvinga på mig köns..


Ett offer sa, "-Säg att du är lesbisk."

Jag är arg på turen
den ger mig inget,
när är turen min?

Håll dig gömd...
det är trafficking
kopplad till polisen.

Är vi offren
jag är o-tagen.

Jag vet, viska...

Offren,
är det "misslyckade"
kvinnor, som ville
bli polisaspiranter?

En okänd hörsammar de två kvinnorna och säger...
Hur smakar det?
Att veta om det, menar jag.

-Vi ville bara få vara med och hjälpa
till att lösa det som vi utsatts för, ju.

Ni tror ni kan något, vi är utbildade, Poliser!

-Gud, vad du tar i...

Ni kvinnor är inget annat är psykiskt sjuka!

-Men, hjälp vad du är på..

(Kvinnorna ser ännu inte sanningen.)

Känslan är ja, dom vill ha mig blandat med, nej, det här händer inte, inte mig, varför jag, måste säga till måste gå till polisen och berätta, nej, de driver med mig, de skrattar åt mig, hjälp men jag är rädd förföljd, rädd, hjälp mig då, jag ber.

En till som ska ta det.

Ja, hon var fin.

Förstå alla vilket samhälle som tränger sig på
när man blivit ett besvärligt vittne hos polisen.

Ingen bryr sig om ett rop på hjälp, här...

Men starta gärna en egen hemsida och berätta om det.

Slipper vi...

Ja, men gå inte till poliser med inre tjänst, mer.

Gud vet vad de är utbildade till att göra med oss.

Är jag lesbisk för att jag tyr mig till samma kön?

Nej, inte om ni båda är utsatta för sexuellt brott.

Ingen får säga till oss vad som är rätt!

Vi litar inte på någon mera.

Samhället fick oss sjuka!

Vi vill ha upprättelse, idag!

(Två unga kvinnor, två liv som är över nu.)

De nynnar där de sitter gömda under filten

i drömmen finns ditt liv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-19 21:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
En starkt dikt med viktigt och intressant budskap. blir berörd när jag läser.
2021-08-27

  Koloristen
"Samhället fick oss sjuka!"

Det är därför det krävs en hård järnnäve som rensar upp i detta dekadenta träsk.
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP