Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varsågod, Morgan...


Miljöbalkshaiku


Sätt er nu inte på
Miljöbalken
för då kan den trilla ned.

18/8 2021




Bunden vers (Haiku) av Lena Söderkvist VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-20 23:41



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Skojsamt om ett allvarligt ämne.
2021-08-21

  Nanna X
Såga inte av den gren du sitter på...
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP