Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots att vi lever i en diktatur...

 

...har diktatorn Löfven bestämt sig för att inte sitta i 40 år till. Sverigevänner blir glada att diktatorn avgår självmant men tänk om förhandlaren Löfven ersätts av nån som är lite vassare? 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-22 13:35



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är både sorgligt och en god idé att Löfven avgår i november. Jag förstår att han valt det. Han är jävligt klok och gjort rätt val.

Men ingen av de andra ministrarna som nämnts duger åt mig. Ingen av dem har Löfvens trygghet, styrka eller humor.

Det är så förbaskat trist. Men han är värd lite vila nu.
2021-08-22

  Onomatoprofet VIP
Lena Hallengren förslagsvis.
2021-08-22

  Onomatoprofet VIP
Sverigevänner kallar Sverige för "demokratur" så vi ser fram emot en ny diktator eller gud förbjude diktatorska!
2021-08-22

  Annie b'larsson VIP
Vad är det här för dumheter!

Du och jag har varit hyfsat goda vänner, men ska du skriva sånt här strunt om en av de bästa statsministrar vi haft sedan Palme, då är jag inte med.
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP