Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny läromästare

Första gången jag träffade
min nya läromästare
visste jag inte vem han var

knockade mig
trodde jag skulle förlora synen
knivar i pannan
skrämde skiten ur mig

sjukhuset satte namn på honom
Aura-Migrän
jag kallar honom
AM ( all matters) Zenmästaren

Efter första chocken och hjärntröttheten
slog han till flera gånger på en vecka

lärde mig vara snabbare,
förstå vad han vill
sen agera

glasögon på heltid
helgvinet utbytt mot Kombucha
sova ordentligt
ta emot med öppen famn
den hjälp som behövs

vi börjar förstå varandra
min nya läromästare och jag






Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 19:35



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Min morsa hade besök av AM hon med. Han ställde tuffa krav och långa lektioner.
2021-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att hitta lösningar för att kunna leva ett drägligare liv.
Heja dig.
2021-08-23

  Blomma-Stjärna VIP
mycket bra skrivet; det är tuffa tag du fått och visat dig kunna ta!
Kramen
2021-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Min läromästare är Jesus. Han helar och läker.
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP