Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näsan

Färden går
dit näsan pekar
men är du blind
och döv
kanske
du står på näsan ..




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-24 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP