Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om rädsla för eventuellt bäst före datum.

slöseri på kvinnokropp
förlorad njutning
jag går till spillo




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-26 14:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"We fade to grey"
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad