Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bra att ni säger upp kontraktet för den som låter dessa personer, om det nu är under drogers inflytande eller ren avundsjuka och hat, som de sitter där och psykar mig, då de vet hur lyhört det är här.


Terrorism, en sjukdom?

Ska jag ta till mig deras
"hon ska bli anhållen"
eller bara tänka; att de
menar säkert sig själva?

Människor som är psykiskt sjuka vänder detta
ibland till en "syndabock" ett offer de riktar in
sig mot därför att de inte ser några gränser där
som ett slags dimmigt böljande famlande efter
någon de lyckas få grepp om och nålar fast hat
de hänger upp en människa som en mottagare
och lämnar över allt sjukt som finns inom dem

De är farliga och skapar skräck i andra oskyldiga
de är psykiskt sjuka även om deras omgivningen
skyddar dem mot samhällets omhändertagande...

De är emot samhället
tycker att psykvården är lika med döden
så äro farligt tillstånd

Jag fortsätter studera
det står redan skrivet
sanningen om psyket

"-Dom kan man inte ha i samhället."

Han som sa detta är fortfarande rätt ute!

Det är otroligt att de får bedriva denna "vård" i en hyresrätt som de inte själva har kontrakt på, andra hands uthyrning till vårdgivare med patienter som psykar och kapar grannens internet då de inte får vara ute på nätet. Sen deras utredning och övervakning av oskyldiga grannar (Det hörs ett skratt) patienterna får tydligen hållas och gör precis som vårdnadsgivarna gör mot patienterna mot andra och därav min forskning kring detta ämne. Nu måste jag ju ändå tycka att det är bekvämt att de kom till min trappuppgång så forskningen kan bedrivas här i mitt hem.

Mina resultat ska leda mig rätt!

"Den nya stationen" är min baby, den jag brinner för.

Deras gärning ska uppleva ljuset på andra sidan.

Och inget ljus ska få brinna för dessa personer.

Ljuset i mitt fönster, det fotograferades, finns
inte ett ljus för någon av er i trappuppgången
och min text här så svår att ni snart inte minns
så är vi över er i förståndet att ni är dårskapen


Terrorism, en sjukdom eller att låta någon hållas?

Vem bär ansvaret i dennes
terrorism
om ingen sätter LPT på dem?

Är psykiskt sjukas projicering en form av terrorism?

När sätter hyresvärden stopp för deras verksamhet?

Är det lagligt att hindra sjuka personer att få rätt vård?

Många frågor inför mitt konstnärliga uttryck.

En studie i hur det känns att ha en "baby" kan bli bra!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP