Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan i kolsvart

______________

Krossade drömmar

förkolnad framtid

Tomma själar

bakom kalla skal

 Förstelnad av sanningen

 Ingen valde att se

Ingen valde att lyssna

 Det finns ingen återvändo

mina kläder består

dock nu svartare än svart

gömmer askan av igår




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-30 01:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark och berörande
2021-09-02

  Peter G VIP
Starka text som känns. att gå från svart till svartare, som att gå från sorg till mer sorg och jag önskar att det fanns något ljus någonstans att släppa in, när jag läser.

2021-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Starkt och sorgligt berörande diktat!
2021-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Svårt när man behöver hjälp och ingen sträcker ut sin hand.
2021-08-30

  ULJO
Starkt skrivet. Utlämnande. Melankoliskt.
2021-08-30

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP