Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blött gräs



I en vattendränkt
drunknande
gräsmatta

Blött av regn
och fåglarnas
tårar

Står en kärlekens
blommande ros
och förvånar




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-30 09:40



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Jag läser dikten symboliskt. Fint och oväntat med "fåglarnas tårar"! Monica
2021-09-04

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit tack
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP