Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om förälskelse

Förälskelse är kemisk reaktion
med okänt resultat
där atomer bytt plats med varandra
och energi förbrukats

Vi använder ett helt liv
att stabilisera det nya ämnet
och återställa energibalansen

För somliga lyckas det dåligt
för andra helt underbart
tror du att tillståndet förälskelse
är jämvikten ..
.. blir du nog besviken

Kärlekspendeln svänger av och an
och du hänger i kanten av den
och åker snålskjuts ..




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-03 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP