Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennstreck: På krogen mitt i livet

På min högra sida en

Mikkeler Hôtel Henri

På min vänstra ett glas

Chianti under hundralappen

Bakom mig ett drama med tårar

framför mig en man med en pissnolla på jeansen

En fint och vägen hem är tydlig

 

- Tycker det räcker, inga fler pennstreck




Fri vers av Thomas
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-04 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas