Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvättlinans skugga

mellan fjun
och nya reden
i sydliga virvlar av vinden

slog våren till
som en blänkande
djupspricka

stegen därefter var skor
i grovgrus
mark som blottats och
ångest som fått en mun honung

solen skulle lysa
på precis allt
och sträcka skuggorna
ut till det vita i hängtvätten

dofterna trängdes
knapparna flög
och bladen slog följe med ljuset

natten väntade
den var orange och blå
som människan
naken och

kvitt





Fri vers av vissla
Läst 741 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2013-05-07 21:54



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj, vilken text, så bra!!
2013-08-25

    Thomas
Bara det där med "Tvättlinans skugga".. Det är bra för poeter.se och kul för mig att du börjat publicera igen. Jag gillar ditt poetiska anslag väldigt mycket.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla