Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begravning.


stigAnde

När du tog gryningen i famnen
och lämnade andetagen 
smekte kalla droppar våra vrister

Gamla stigens  böjda gräs
såg hur vi försökte
gå rakt .

Ett rådjur stannade 
närmare än vanligt 




Fri vers av vissla
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-02 09:22



Bookmark and Share


  vissla
Den var skriven till en begravning från början.
2013-08-02

  Per Rydberg
En dikt som jag gillar skarpt. Vacker naturbeskrivning!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla