Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elefantmåne

Det fanns något bekant alls över allt detta gråa.
Två öron med ådror i. Som diken jag följde.
Sen började det röra sig och värmen gick
med jordsäkra kliv mot höjden.
För precis varje steg drogs den salta fukten
upp genom mina ögon.
Först när jag tittade upp ur tårarna såg jag månarna.
Jag log. Och vi gick dit i storhet.




Fri vers (Fri form) av vissla
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-14 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla