Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är min egen vagn
Jag skyddar mig mot dig
och är beredd
för du vill stå på mina säten
prata bort min egen doft
Och jag står
Jag står bara här för dig
Bredvid och under
Väldigt mycket under
Jag vet inte alls om det jag känner stämmer
Osäkert gungar jag. Gungar.

Men på tre så
gör jag det, jag måste
Ja jag gör vad som krävs
för att sätta oss båda på marken

För att visa en väg till oss
Från mig till dig
I en ängslig famn.
Om det nu är så. Om det nu finns någon famn.


Känner först om jag tycker om dig.
Sen gör jag det och blundar
Måste.
Berättar det för dig.
Precis nu.
Räknar med att mista.
Nu




Fri vers (Fri form) av vissla
Läst 421 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-18 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla