Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagn

Det här är min egen vagn
Jag skyddar mig mot dig
Du vill stå på mina säten
Prata sönder mina spår
Men på utandningen så
gör jag det jag måste
Ja jag gör vad som krävs
För att sätta oss båda på marken
För att visa en väg till varann
Från mig till dig
I en ängslig famn




Fri vers (Fri form) av vissla
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-17 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla