Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Ångesten kommer alltid oanmäld
i blöta kläder och ostyrigt hår,
den lämnar leriga spår och en doft av död,
klippta vingar släpar högljutt i gruset

Den lämnar dig arvlös,
med otaliga avslagna ansökningar,
bristfälliga bandage och sömnlösa nätter,
med högar av obetalda räkningar




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-08 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, ett ordfyrverkeri som drabbar!!! SÅ ruggigt perfekt beskrivit.
2021-10-11

  Lustverket VIP
"... alla inkassobrev fyller år på ditt golv, men vårt liv är kort, ett party i en papperskorg" :)
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten