Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt barn

Jag var ett konstigt barn
med hinkvis av hemligheter
Universum fanns i en glaskula

Kunskapstörstande, skev och lutande var jag
knappt förankrad i världen, svävande
som en heliumballong allt längre bort
mot natthimlens knastrande stjärnor




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 233 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-11-18 15:20



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En sådan skön bild av en själ, mycket fint skrivet !
2021-12-09

    ej medlem längre
Låter som om du beskriver en konstnär i vardande *ler*
2021-11-25

  Solstrale VIP
Starkt igenkännande! Gott uttryck med tilldragande ordval!
2021-11-25

  Monika A Mirsch VIP
.. jaa och bland natthimlens stjärnor kan vi lyssna på varandra - skönt!
Kram
Monika
2021-11-22

  Monica Lindgren
Ett ljuvligt barn...
2021-11-19

    Sefarge VIP
Upplyftande skrivet!
Som en Helium ballong
Kommer dina upptäckande
Ord tillbaks till oss. ..?
;)
2021-11-18

    ej medlem längre
Stjärnorna knastrar faktiskt, men bara när det är kallt!
2021-11-18

  Linda Olsson örn
Så jättefint beskrivet med ord som går rakt in. Tack!
2021-11-18

  AiA Maria den fria


Berörande!


Reflekterar

Vi landar här
som fria själar
här krävs
anpassning
till en fast form
som inte passar alla
iaf var och är det så i mig.

Tack!


2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten