Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rolltolkning

I rumtidens scenljus
finns bara en tagning
Jag beundrar din
robusta rolltolkning

Du navigerar rättvänd
i tillvarons regelsystem
Själv har jag svårt att gå
med rymddräkten på




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 248 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-12-12 09:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mycket fin dikt med ett djup som öppnar sig skikt efter skikt för varje omläsning.
2021-12-14

  AKT VIP
Eminent text!! Gillas!
2021-12-12

  morgonstjärna VIP
varje människa har sin egen roll och tolkning av den och den blir oftast vantolkad. eftersom min sanning endast är min.

men rolig tolkning
2021-12-12

  Judas Ekholm VIP
Träffande, viktig och ändå riktigt humoristisk. Gillar skarpt!
2021-12-12

  AiA Maria den fria

Lysande!

Tack!
2021-12-12

  Kajan VIP
Varje ord har sin självklara plats, mycket bra text.
2021-12-12

    Sefarge VIP
Lågmäld mästerlig smartdjup
skrivelse att stilla betänka!

2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten