Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Där är den, kärleken
Egensinnig och envis
Ett brev för stort för brevlådan
som ändå tränger sig in,
tar oss i besittning,
rycker i små fina muskler
Våra rörelser är skeva, hoppfulla
raglande, euforiska,
irrande från blomma till blomma




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 152 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-09-08 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt om det härligaste, oavsett vilken skepnad den än tar sig..
2021-10-14

  Ola Rydberg
Fint
2021-09-08

  Gunnar Hilén VIP
Jag känner igen den här illmariga kärleken.
2021-09-08

  100apor
Fastnar verkligen för "Ett brev för stort för brevlådan".
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten