Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mötte döden raklång

Du mötte döden raklång,
med utsträckta armar,
med ansiktet mot marken,
den kalla jorden

Din plötsliga död,
en reva i verkligheten
där svarta insekter
och skuldkänslor trivs

Minnet av din gestalt
vägrar försvinna
Jag minns hur jag höll om
ditt fågellika väsen

Din blick var full av kärlek
Vi stod länge så
som om vi båda visste
att det var sista gången




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-08 11:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skuldkänslor som jävla ohyra. När man vet att man inte gjort nåt. Eller kanske gjort hahaha.
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten