Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärnen

Det svarta vattnet
luktar barndom, sommarstuga,
bästis, hemligheter,
en mytisk lanthandel,

serietidningar och glass.
Bryggan är hal, badstegen förrädisk,
händer och fötter söker fäste
och i tjärnen väntar våra själar




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-08 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!

"En mytisk lanthandel.." Känslan och bilden dessa ord skapar är fyllda av magi..
2021-10-13

  Elinor Sörensson VIP
Wow!
En magisk barndomskänsla.
2021-09-11

  Lustverket VIP
Oj, gillar verkligen att den börjar som en rad av sommarminnen och sen vänder, blir kryptisk, mörk och mystisk på sista raden. Det är en väl värd applåd!
2021-09-08

  Monica Lindgren
Suggestivt, målande!
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten