Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya, starka ord

Mina nötta, rostiga ord
fastnar mellan tänderna
Där sitter de som tandsten
Envisa, icke kommunikativa

Jag söker nya, starka ord
som orkar bära mig till dig,
som speglar mina dolda rum
och låter dig läsa mig




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-09-08 11:54



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Precis så kan man känna att orden inte räcker till…
Mycket bra
2021-09-13

  Elinor Sörensson VIP
Gillar mycket.
Och känns igen.
2021-09-11

  Anya VIP
Har läst den här på Facebook. Den är så bra. Precis som då faller jag för hur orden fastnat mellan tänderna. Så snygg metafor. Känns igen.
2021-09-09

    carinamnm
Wow!! Den gillar jag!
2021-09-08

  AKT VIP
Bra skrivet!!
2021-09-08

  Gunnar Hilén VIP
Gillar mycket de här dikten.
2021-09-08

  Monica Lindgren
Jättebra! Fint bildspråk!
2021-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten