Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets språk

Livet är ett språk de döda talar tyst om
Det kan inte tolkas, inte översättas,
bara levas. Livets tungomål
en stark våg av röster
som bär över generationer, eoner,
en bro av ljus genom mörker




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-09 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Undrar om även döden har ett språk …
2021-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten