Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragmenterade dagar

jag försöker greppa mig själv
förstå min situation,
mitt uppbrutna själsliv

genom fragmenterade dagar
försöker jag
omforma min ensamhet

kvällar borttappade på en krog,
ett par öl
och hem igen

inga samtal eller närhet
en blint stirrande
mot bardisken

ett futilt hopp om
ord

känslan är ofattbart
svårbegriplig

men det går alltför lätt
att ta på

rastlösheten som kryper
genom mina naglar




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-09-11 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP