Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tantalus

Han hängde sig i nagelband
och förblindade sin tand
drog havet över sig och skrek
det var bara en lek




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-18 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP