Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens våg

havsdroppar
all världens tårar
i sorgens våg




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-24 10:12



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vackert!
2021-11-19

  Marita Ohlquist VIP
En liten text med stort innehåll.
Bra skrivet.
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP