Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blanda propplösare i min saft

 

 

Du placerade en slaktmask på min barndom

Du fimpade cigarrer på mina sommarlov

Du spelade kubb med whiskyflaskor på julafton

Du krossade glas i min pepperkaksdeg

Du blandade propplösare i min saft

 

Du gjorde allt för att rädda mig för illusionen om Livet

 

Jag är dig evigt tacksam.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-09-13 14:40



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Naken satir på sitt bästa!
”rädda mig för illusionen om Livet” - allt sagt med sex bokstäver, att träffa smärtan mitt i solar plexus med den distansen är en bragd!
2021-09-15

    Lena Staaf VIP
Helt suveränt språk i denna dikt om en vedervärdig barndom. Bokmärkes.
2021-09-14

  Kungskobran VIP
Barndomen var ett helvete
jag tackar för det
det gav mig chansen
2021-09-13

  Lottie Ålhed VIP
Spela kubb med wiskyflaskor och glaskross i pepparkaksdegen. En fruktansvärd barndomshistoria som skildras utan sentimentalitet. Rakt av med satir och finess. Bokmärkes.
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP