Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paint it black

Habibi

Ser du hur körsbärsträden
Står i full blom i parken

Nej
Du väntar på din langare
Svetten rinner i pannan
Och han är sen

Jag vet vad han heter

Och imorgon dödar jag honom

Men inte idag

Varför knarkar mamma?

Vad svarar man på det

"Kan inte se dig klart
För du viskar ohörbart

Men jag håller mig vid liv

Jag håller mig vid liv"

En vän sa:
Det är vackert när två trasiga människor
Möts

Men det har ett högt pris eller hur

Ögonen är själens spegel
Och jag ångrar att jag såg in i din

Men ingen kan hindra
Det Gud bestämt

På toaletten
Rotar du i väskan efter tändaren

Gode Gud var är nu den
Om tio minuter släcks ljuset

Detta är ju inte alls
Så vackert som han sa

Långsamt
Långsamt
Dör du

Och du viskar:jag vet

Djävulen river upp sår
Och blodet droppar
Ner
I våra trasiga skor

Jag gifte mig med den vackraste
Av systrarna
Säger han
Och kämpar mot gråten

Ett trasigt segel
Ett rev
Och vassa klippor

Men nej
Vi står maktlösa
På stranden





Övriga genrer av Ali D
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-13 22:31



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ögonen är själens spegel
Och jag ångrar att jag såg in i din

Jäkligt bra, tungt, poesi på riktigt.
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D