Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringar på vattnet 1

Mitt liv är en sten
med en liten duns
Landar jag
I en stilla sjö

Några ringar på vattnet
Men inte mer än så

Man kan ju inte äta pengar
Säger indianen

Och de vita männen
Skrattar

Lyckan varar fem minuter
Och sorgen hundra år

Jag skrev en bok
Men ingen läste den

Nu står den i en hylla
På loppisen
Och samlar damm




Övriga genrer av Ali D
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-13 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D