Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista rosslande andetag

 

 

En blåsbälg av utpumpade hjärtslag

negligerar er spefulla omsorg,

er begabbande kärlek,

er förtryckande förälskelse,

och ser sig om efter pustande andetag,

de sista som kölhalas fram,

i denna feberkalla existens,

och vaggar sig till ro i vargtimmens vård.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-15 16:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin undergångsstämmning
2021-09-16

    Lena Staaf VIP
En text fylld av rysningar och flämtande andetag.
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP