Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppdaterad text som är mer aktuell nu än någonsin. Eller för att citera Anton Tjechov:… ”Vilken idiot som helst kan överleva en kris. Det är vardagen som tar död på en.”


Med snaran runt min hals




 

 

 

Jag vill skjuta heroin,

röka metamfetamin,

hoppa bungy-jump där linan har klippts av.

Lägga mig framför ett tåg,

kapa lemmar med en såg,

dyka utan syrgas på ett stormigt hav.

 

Ty snaran dras åt kring min hals,

jag vill bara få känna nåt alls.


 

 

Jag vill spela rysk roulett,

sedan ta en liten skvätt

cyankalium till mitt morgonkoffein.

Vill bli utsatt för tortyr

missköta varje blessyr

och sen kastas ner i Borgholms slottsruin.

 

Ty snaran dras åt kring min hals,

jag vill bara få känna nåt alls.

 

 

Jag vill halsa terpentin,

läggas i en giljotin,

jag vill piskas blodig lik en stackars slav.

När jag hudflängd sedan står

vill jag salta mina sår,

och sist levande bli lagd uti min grav.

 

Ty snaran dras åt kring min hals,

jag vill bara få känna nåt alls.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-15 16:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rytmisk text som fötjänar att sjungas. Även om det då är lätt att sätta budskapet i halsen. Men känna måste man.
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP