Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dont believe in man, God nor Devil. I hate the whole damned human race, including myself. /Carl Panzram


Misantropens visa - Ode till Carl Panzram

 

Jag kräks på blomster, hjärtan, lust

och all er romantik och metaforer.

Jag spottar på er kärlekstrust

som ni skiter fram i myspyskorridorer.

 

 

Ty världen ruttnar medan ni

förgyller alla meningslösa prylar,

med sockersliskig hysteri

när Kerberos vid Hades står och ylar.

 

 

Jag pissar på er sommarvals

och drömmer att ni alla var en enda

person - där runt er bleka hals

mina händer er till Sodom kunde sända.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-15 21:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig hatdikt!
2021-09-16

  Kungskobran VIP
Underbar härlig hatironi
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP