Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon typ av spoken-word, brandfackla, tjurskalledikt. Spy & gny, hissa & dissa, älska & äcklas! Och, ja, den här skulle ju så klart ha skrivits med radbrytningar och massa annan mumbojumbo. Men nu blev det inte så. Hugs & Drugs, medbrottslingar!


Avsked, avslut, nackskott

 

 

 
Tystnad. Lampskärmar av avlägsen, avlägsnad hud. Bröllopsskrud. Äsch, vad fan, allt är redan förlorat. Gömmer mig som en struts. Horar i svinerismuts. Skuggan tar över äganderätten, och så är Skuggan för evigt den som strålar sönder en svart sol, fegare än ett svultet människohjärta.
 
 
*
 
 
Lika sexuellt upphetsande som rumsvarmt lådvin. Hatfylld och nerpissad. Som en infiltrerande spion från Stasi, ligger underlivet på lur och bestämmer att Skuggan skall halshugga drömmar och mörda det fula kallat framtidshopp. Allt vackert – pest, övergrepp och förtryck – vaggas till sömn i trollmors trallande aversion. Må ni brista innan ni dör!
 
 
*
 
 
Älskling, jag hatar dig! Jag ratar mig! Kan du inte bara be Skuggan att fälla sin bila, så jag till sist får vila… från hela mänskligheten, från hela humangödselsmeten. Ingen jävla nåd för en förrädare med krossade vingar. Mentalt pulveriserad lårbenshals… vafalls! Du är sämre än ingenting alls. Föddes utan ett dyft; du har mindre nu – hur mår du, lille vän?
 
 
*
 
 
Krossat Ritalin, tjärsvart heroin – sugen på att förädla alla jävla as som gett mig kärlek. Löjeväckande smälek. Ge mig era förlåtelser och era syrliga karameller; det rister, svider och smäller. Låt mig tömma regnbågen på färger, rosa är grått – torrt är vått! I Skuggan lyser vi alla lika patetiskt; frenetiskt suckande, asketiskt juckande. Höj yxan – ty varför vifta med en florett? Lilla gumman, döda mitt testosteron. Inget rån. Bara skrattretande fån. Som garvar åt mitt jävla underliv, tar ett dunderkliv mot bättre avelsdrängar, i fittiga navelsträngar. Din livmoder är död, ett askfat utan glöd.
 
 
*
 
 
Helt crashad och förnedrad. Av den spraymålade Skuggan. Härskaren och überherren. Lite tystnad tack, viskningar och rop, det sjunde gomseglets attack. Höjd näve, inget syre - bara kväve, nazistyre. Fyll hela jävla kanylen, förläna mig eskort till Gehenna. Låt mig känna, hata och förbränna – existensen som ni förfular. Griftefridfull avsky. Låt mig suga av en Colt, lika het som Usain Bolt. Dags att ge upp och kremeras, hoppas vi aldrig ses något mera. Nu skall jag dö, tack och adjö.



Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-16 16:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Suverän nattsvart ordkavalkad! Härliga rim dessutom.
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP