Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De goda människornas egoism

 

De goda människornas egoism.

De ruttna människornas skenhelighet.

Det harmoniska samhällets
dödsvrål.

Jag vaknar i en tunnelbanevagn

och inser att jag existerar. 

Jag drömde om ett underbart bråk

som fick mig att jubla och skratta.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-20 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP