Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindpustar av värme del 1 & 2

Sommarjuli 2003
Del 1

Din svarta ögonpennas spår finns kvar på min kudde.
Jag tänker din arm om mig, nära och omfattande.
Allt jag kan tänka är du.

Sover i våra lakan.
Lät din doft sakta få avdunsta.
Ögonblicket brändes in i mig.
Den stillastående luften fick en frisk vind.

Min hand om din hals i närhetens vals.
Kroppar flätas samman likt våra händer.
Jag börjar falla för du gav mig kärleken den kvällen.

***

25 november 2003 22:03
Del 2

I tanken efter Spung

Dina ord är som borstar
Mjuka, långa och varma
Allt är förändrat
Och du kommer alltid vara
Närhets skott i mig
Livsfarliga tankar

För din svett var så livsskapande
Hör samman med min hud
När jag blundar minns kroppen
Smaker, dofter och karaktär
Mina fötter kalla
Värms mellan dina varma

Det går inte radera ut händelser
För allt tatueras in
Önskar nya upplevelser
Som kan ta din plats
Andra kyssar
Att dröja sig kvar i




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-10-27 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin