Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det vart morgon


Och det vart morgon

Och Christer Gardell talade


Han sa att småspararna borde dra sig ur nu

Dom borde kliva av

Att festen är över

Om dom inte har råd

Med ett ras, en krasch


Han sa att landet han levde i

Hade dåligt rykte

Internationellt

Kriminaliteten

Inga duktiga människor vill komma hit


Han sa

Dagens ungdomar är bortskämda

Bra driv men fått för mycket gratis

Man måste våga ta risker

Satsa

Jobba hårt


Och jorden snurrade och det vart kväll

hos Christer Gardell








Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-22 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP