Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergripande tematik

Övergripande tematik:

- Extrahera smärtan ur orden, en bokstav i taget

- Uppvigla massorna till ömsesidig annihilation

- Beskriva avståndet två människor emellan

- Enträget och hängivet återberätta vanskliga vanföreställningar på löpande band

- Ge missvisande vittnesmål gällande situationen, samt utelämna kontexten

- Uteslutande fokusera på den kärnfulla ensamheten

- Jonglera gränslöst högmod med totalt självhat

- Sitta helt stilla och förundras över det själsliga vakuumet samt tapeternas långsamma avfärd




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-23 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP