Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek anno 2021



Vi delar vener
kanyler
alfabet
och ovårdade sår

 

Vi välter världen
när vi alltjämt
har intet att förlora

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-27 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP